Wat een heerlijke plek voor een ecologische Bed and Breakfast in Galicië. Een mooi gerenoveerde boerderij op het platteland in het zuiden van de provincie Lugo. Omringd door prachtige natuur en naast een groot meer. In dit unieke kleine hotel vind je de rust om te lezen, schrijven, te mijmeren in de tuinen en mooie wandelingen te maken. Een charmante Middle of Nowhere vlakbij de Ribeira Sacra en historisch Lugo.

Ecologische Bed and Breakfast in Galicië

Ecologisch en landelijk Galicië

Deze luxe ecologische Boutique B&B in Galicië staat in het teken van de lifestyle van de eigenaren; respect voor de natuur in al haar facetten. Dat zie je terug  in de ecologische moestuin maar ook in het prachtige interieur. Mooi ambachtelijk werk van natuurlijke materialen waarbij veel van de originele stukken bewaard zijn gebleven. Om het gevoel van één met de natuur te behouden vind je hier geen televisie of bar, maar paarden in de wei.

Originele foto´s sieren de muren
De sfeervolle inrichting van Casa da Cabaza

Info

 • Santiago de Compostela, 150 km.

 • € 75 p.n. 2 pers. incl. ontbijt

 • Provincie Lugo

 • Landelijk, B&B

 • Ecologisch, vegetarisch

 • Kinderen vanaf 12 jaar

 • (Huur)auto onmisbaar

Dichtbij

 • Bóveda, 7 km.

 • Sarria, 25 km.

 • Montforte de Lemos, 30 km.

 • Lugo, 54 km.

 • Ribeira Sacra, 60 km.

 • Camino de Santiago (camino francés).

Extra

 • Hangmatten

 • Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Arabisch en Zweeds

 • Toeristische info

 • Diner op verzoek

 • Kano -en fietsverhuur

De kamers

De vijf ruime slaapkamers zijn met zorg en oog voor detail ingericht. Ze zijn licht en er is gebruik gemaakt van rustige, mooi op elkaar afgestemde kleuren. De kunst aan de muur is uniek en origineel. Vier kamers hebben een tweepersoonsbed en er is één kamer met twee éénpersoonsbedden. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met biologische producten; zeep, douchegel en shampoo.

In Casa da Cabaza is oog voor detail
Luxe van natuurlijk materiaal in de slaapkamers

Het ontbijt in Casa Cabaza
Het ontbijt is vegetarisch en uitgebreid,  met altijd ovenvers brood en Galicische kaas. Op verzoek kan er een mediterraans ontbijt worden geserveerd met o.a. hümüs en vers fruit.

Diner (op verzoek)
Voor het diner worden er smakelijke vegetarische tapas geserveerd met een kleine selectie wijnen D.O. Ribeira Sacra. En er is een lekker koud Galicisch biertje. Op verzoek en voor meer dan 4 personen worden er vegetarische gerechten aangeboden. 

Vegetarisch onbijt

Reserveren via Ontdek Galicië

Als je via ons je verblijf bij Casa Cabaza boekt staat er een heerlijke fles wijn klaar op je kamer. Voor info en reserveren kun je onderstaand formulier invullen. Sietse antwoordt zo snel mogelijk je vragen en bevestigt je reservering.

De met een * aangemerkte velden zijn verplicht

Welke data wil je in Casa Cabaza verblijven?*
van tot

Met hoeveel personen?*

Heb je een voorkeur voor de datum of tijd dat we contact met je opnemen, laat dat dan svp hier weten:

Vragen en/of informatie:

Op het moment dat je dit formulier verzendt ga je accoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid*.

Activiteiten Casa Cabaza

Deze fantastische B&B in Lugo en de omgeving nodigt uit tot ontspanning en rust. Maar ook voor mooie wandelingen, fietsen en een bezoek aan de Ribeira Sacra is een must.

Mens en Paard
Er worden ook bijzondere workshops gegeven in de stijl van Casa da Cabaza. Zoals de workshop Connect to your Self and your Horse, van Lucie Klaassen.
Meer info over deze workshop.

Kunst in Casa Cabaza
Tariq is professioneel fotograaf en geeft workshops fotogravure. Een techniek die lijkt op etsen maar waarbij gebruik wordt gemaakt van een printer. Een andere interessante workshop is Zen & Fotografie, waarbij het accent ligt op het overbrengen van je gevoel in foto´s.

Kayakken en fietsen
De B&B verhuurt fietsen en een kayak en voor paardrijden kun je terecht bij de manage vlakbij.

Meer bij Casa Cabaza

Rondreis door Galicië

Omdat een romantisch verblijf in landelijk Galicië erg geliefd is bij onze reizigers, zijn één of meer nachten bij deze landelijke en ecologische bed and breakfast een vast onderdeel van onze rondreis Het Beste van Galicië.

Ons bezoek aan Casa Cabaza

Siets is een hartelijke, gezellige gastvrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. De zelfgemaakte hümüs was heerlijk en wortelen uit eigen tuin smaken inderdaad beter. Deze Bed and Breakfast doet wat het belooft want er kwam een boer uit de buurt langs om meer biologische producten als yoghurt en kaas te brengen. We hebben buiten geluncht, met uitzicht over het meer. Een superplek!