Bestemmingen Galicië

Vakantie in Galicië

De leukste en mooiste vakantiebestemmingen in Galicië2020-10-10T18:03:30+02:00

Bestemmingen in Galicië

Wil je cultuur snuiven, gastronomie, werelderfgoed, lekker veel groen of een mooi strand? Dan verkeer je in een luxe positie want er zijn veel bestemmingen in Galicië waar dat allemaal tegelijk kan.

En als je even van de gebaande paden afwijkt rijd je door gehuchtjes op het platteland waarvan je dacht dat die alleen nog in sprookjesboeken bestonden. 

Op alle bestemmingen in Galicië ben je op je plek voor een geweldige vakantie in Noord-Spanje. We nemen je alvast even mee!

Steden en dorpen in Galicië

Bestemmingen aan de kust van Galicië

De 1600 kilometerlange kustlijn en de Rías, de rivierinhammen die zo typerend zijn voor Galicië bieden talloze fantastische bestemmingen voor een mooie rondreis door Galicië.

Nog echt authentieke dorpjes als Malpica, Muros of Combarro maar steden die bruisen van cultuur als Pontevedra of A Coruña

En je kunt er eindeloos wandelen langs vele tinten blauw, in het altijd aanwezige aroma van eucalyptus en dennen. 

De kust en de Rías van Galicië

Steden en dorpen in Galicië

De leukste en mooiste bestemmingen in Galicië

Iedereen heeft zo zijn eigen idee bij wat een leuke of mooie bestemming is. De kennismaking met de mooiste plekjes zijn opgenomen in de Paradores autorondreis.

Geen idee wat waar ligt in Galicië? Je wordt wat wijzer als je verder lees over de provincies van Galicië

Liever het binnenland?

Houd je meer (of ook) van het binnenland dan wacht er veel moois op je. Santiago de Compostela, Ourense, Monforte de Lemos, Lugo of Allariz zijn prachtige bestemmingen in het groene hart van Galicië.

Ribeira Sacra

Een bestemming in Galicië die tot voor kort nauwelijks bekend was is het gebied van de Ribeira Sacra. Zó mooi! Met zijn indrukwekkende Cañones de Sil, een eeuwenoude wijncultuur en historische dorpjes als Sober of het verdronken dorp van Portomarín.

De stad Lugo, nog steeds goed beschermd door de oude Romaanse muur en Ourense met zijn geweldige brug staan bol van de historie. Oude steden met levendige slenterstraatjes en veel bezienswaardigheden. En heerlijk eten.

Nieuwe bestemmingen 

Wij gaan regelmatig op zoek naar nieuwe bestemmingen in Galicië.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je vanzelf de updates.

Meer Berichten Laden