Jouw reisbureau in Galicië

Jouw rondreis of vakantie in Galicië begint bij ons, jouw Nederlands reisbureau in Galicië (Noord Spanje). Als jij op zoek bent naar een ander stukje Spanje, ver weg van het massa-toerisme dan ben je bij ons aan het juiste, Galicische adres.

In de 11 jaar dat wij (met veel plezier) in het hart van de Rías Baixas wonen hebben we naast veel kennis, vooral een grote passie voor onze streek ontwikkeld. Er is hier zo heel veel moois te ontdekken en te beleven! Een nieuwe cultuur, indrukwekkende historie, bijzondere opgravingen, ellenlange stranden  en een ongekende gastronomie. 

Eten en drinken in Galicië

Galicië op zijn best!

Al dat moois brengen we samen in unieke rondreizen door Galicië, of een onvergetelijke vakantie. De must-sees willen we je niet onthouden natuurijk, maar we vinden het belangrijk dat je reis ontspannen verloopt. Niet rennen en vliegen maar lekker de tijd om te ontdekken en te genieten.

Wij zorgen er voor dat je goed geïnformeerd en onbezorgd op pad gaat en dat je verzekerd bent van een fijne overnachting.

Wil je meer informatie ergens over of heb je een vraag, neem dan contact met ons op!

Accommodatie in Galicië

Vakantie, wandelen of rondreis in Galicië?

Of je nu kiest voor een rondreis omdat je veel wilt ontdekken, of op één plek blijft en mooie uitstapjes maakt … wij verzorgen het graag voor je. Mooie wandelvakanties staan uiteraard ook op de planning. Wil je niets missen op dit gebied schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Rondreizen en vakanties en Galicië

Waarom met Ontdek Galicië?

Wat is de meerwaarde van jouw Nederlandse reisbureau in Galicië?

→ We kennen Galicië en we kennen de Galiciërs.
→ We hebben persoonlijk contact met de accommodaties.
→ Jouw wensen staan voorop, een rondreis of vakantie in Galicië maken we voor jou.
→ We verzorgen jouw verblijf in Galicië met kennis én passie voor onze streek.

Zin in Galicië? Bekijk de rondreizen.

Wil je weten met wie je in zee gaat, laten we dan even kennismaken.

Jouw reisbureau in Galicië