Het Zeevruchtenfeest in O Grove

Oesters, garnalen, venusschelpen, kokkels of pulpo? Het Zeevruchtenfeest is een paradijs voor liefhebbers van al dit lekkers. Ooit bedacht als lokaal feest ter ere van de producten uit de zee, maar inmiddels een feest met internationale bezoekers. Daarom duurt het 10 dagen. Dat is maar goed ook want als je alles wilt proeven en zien heb je aan één dag niet genoeg.

Goed georganiseerd

Dit gastronomische hoogstandje is erg goed georganiseerd. Er is één hele grote tent op het terrein waar je alles kunt krijgen. Wijn, bier, frisdrank, toetjes en zelfs souveniers. Je vult op een lijstje in wat je wilt hebben, rekent af en haalt je gerecht op bij het daarvoor bestemde kraampje. Vervolgens ga je aan één van de lange tafels staan te genieten. Met een glas Albariño wijn er bij.

Gastronomische feesten Rías Baixas

Menukaart & Prijzen

Je komt hier voor aangename verrassingen te staan. Tenminste, als je van vis en schelpdieren houdt want er is niets anders verkrijgbaar. En, je kunt hier voor heel schappelijke prijzen genieten van de Galicische keuken.  Een greep uit het aanbod zie je op de foto. Een uitgebreide menukaart hebbben we ook voor je.

O Grove Internationaal

Alles komt zo van de zee op je bord. Daar heb je wel een busreis van 12 uur voor over of je komt uit Parijs, aldus de dames uit het filmpje. De man met hoed heeft zich ‘volgevreten’ met mosselen en iemand vertelt dat het leuk is om te zien hoe de mosselkweek in zijn werk gaat. Op de grote TV-schermen kun je dat allemaal goed volgen. En, het is allemaal heel gezond.

Meer O Grove

Je zal niet alleen voor het Zeevruchtenfeest naar O Grove gaan, je wilt ook wat zien, je bent er toch! En dat kan heel goed in de omgeving van O Grove. Mooie wandelingen of een fantastisch strand, het is allemaal in de buurt.

Gratis nieuws in je inbox?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Weetjes

 • Je bent welkom van 2 tot en met 12 oktober 2020.
  De eerste dag staat in het teken van allerlei openingen en gaan de tentjes ´s avonds open. Daarna zijn de openingstijden als volgt:
  Maandag tot en met vrijdag:
  12.00 tot 16.30 en 19.00 tot 22.30

  Zaterdag en zondag:
  11.30 tot 17.00 tot 19.00 tot 23.00

  Zondag 13 oktober is er alleen een ochtendprogramma

 • Het feest draait om de vis en zeevruchten uit de Ría de Arousa en alles wat daar indirect mee te maken heeft, zoals kookshows. Er zijn traditionele dans- en muziekoptredens, wedstrijden, voorstellingen en ´s avonds spelen er bands.