Als ouders van een golfer zijn we bijna kind aan huis op één van de mooiste golfbanen van Galicië, de golfbaan in Meis. Als je tijdens je vakantie in Galicië wilt golfen heb je een ruime keuze uit 21 prachtige banen.  Alleen al in de provincie Pontevedra kun je kiezen uit 7 golfbanen, al dan niet met uitzicht op zee.

Golfen in Galicië

Campo de Golf Meis

Het Campo de Golf Meis is in het jaar 2000 aangelegd op de Monte Castrove en ligt ongeveer 500 meter hoog. De 18 holes speel je in een natuurlijke omgeving, tussen autochtone dennenbomen en een geweldig mooi uitzicht op de Rías de Pontevedra en Arosa. Kenners vinden het niet alleen een heel mooie baan maar ook een `lekkere´ baan.

Putting Green

Golfen met korting

Wil je golfen op de golfbaan in Meis? Als je via ons de baan reserveert krijg je een leuke korting.

Stuur even een mail naar: info@ontdekgalicie.nl en we regelen het voor je.

Handige info over golfbanen in Galicië

Engels
Misschien ten overvloede maar het is goed om te weten dat medewerkers op de golfbanen niet of nauwelijks Engels spreken. En niet alle golftermen worden in het Engels gehandhaafd. Maar bij veel golfbanen maken het uitzicht en het ongevraagde lekkers bij koffie en drankjes veel goed. 

Eten en drinken op de golfbanen
Alle golfbanen in Galicië hebben een restaurant waar veelal menu´s worden geserveerd en broodjes of kleine gerechten te bestellen zijn. Houd wel in de gaten dat menu´s verkrijgbaar zijn van ongeveer 14.00 tot 16.00 uur.

Altijd iets bij de koffie
Terras Campo de Golf Meis

Klimaat
Sommige banen liggen hoog en daarom is het goed om bij wat mistig weer even te informeren of er gespeeld kan worden.

Prijzen
De prijzen varieëren behoorlijk per baan. Bij het Campo de Golf Meis bijvoorbeeld kun je van maandag tot en met vrijdag spelen voor ongeveer € 38,50 (inclusief verzekering). Een tas met clubs kun je huren voor € 10,00 en een buggy kost € 25,00.

Maar de golfbaan op het eilandje La Toja is een ander verhaal. Het is een particuliere baan en je kunt rekening houden met een bedrag van rond de € 140,00 om te kunnen spelen.

Gratis nieuws in je inbox?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!