LEUKE DINGEN IN GALICIË

Mooi om te zien, leuk om te doen

/Leuke dingen in Galicië
Leuke dingen in Galicië2018-12-28T17:07:35+00:00

Wat kun je voor leuke dingen in Galicië verwachten?  Leuk is voor iedereen anders en daarom is ook iedereen op zijn plek in Galicië. Want Galicië is veelzijdig. Er is veel te zien maar er is ook aardig wat te doen. Wandelen, varen, culturele feesten bezoeken, alles is leuk. 

Cultuur, feesten en leuke dingen van de Kelten

Wat ze ook goed kunnen in Galicië is feestjes organiseren. In de zomermaanden kom je tijd te kort want dan viert heel Galicië iedere dag een groot of klein feest. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de culturele erfenis, zoals dat netjes heet. Als je zin hebt in kerken, kloosters of bijzondere opgravingen van de Kelten kun je je helemaal uitleven, Galicië staat er vol mee.

Wandelen in Galicië

Als je ergens lekker kunt wandelen dan is het in Galicië. Lange of korte wandelroutes en leuke wandelingen voor de kids.

Varen op de Atlantische Oceaan

Dolfijnen spotten met een mossel in de ene en een glas Albariño in je andere hand. Varen langs de kust van Galicië, dát is pas vakantie!

Golfbanen in Galicië

Wil je golfen in Galicië? Je kunt kiezen uit 21 fantastisch mooie golfbanen en 9 of 18 holes lopen tussen dennenbomen en met uitzicht op zee.

Spare ribs zijn onvermijdelijk op een feestje in Galicië

Mysterieuze gebeurtenissen, spannende verhalen en erg leuke feesten. Het hoort allemaal bij de Galicische cultuur.

 Nog meer leuke dingen in Galicië

Vakantie in Galicië, Stranden, Steden en dorpen, de Galicische keuken

Volg Ontdek Galicië op:

Vraagje? Whatsapp ons!