Rondreizen Galicië

/Rondreizen Galicië
Rondreizen Galicië2018-12-28T17:10:05+00:00

Bezoekers van onze site vertellen ons vaak dat ze graag naar Galicië willen maar eigenlijk niet zo´n goed idee hebben waar naar toe. Of dat ze een bestemming hebben uitgezocht, maar wat is daar nou nog meer te zien? Wat is er leuk aan de kust, wat kunnen ze niet missen in het binnenland en weten we nog een goed hotel. Om zoveel mogelijk aan deze vragen tegemoet te komen zijn de tips voor Rondreizen Galicië tot stand gekomen.

Galicië is groot!

Met een oppervlakte van bijna 30.000 km2, verdeeld over 4 provincies en 1600 kilometer kust is er heel wat te ontdekken. Rondreizen door Galicië is daarvoor de beste en vaak ook leukste manier. De tips zijn het resultaat van onze eigen trips door Galicië. Vanuit ons dorp in Pontevedra rijden we overal naar toe en kijken, klimmen, wandelen en overnachten.

Advies rondreizen in Galicië

Rondreizen kun je veelal reserveren in een kant en klaar pakket, alle dagen helemaal gepland. Maar misschien wil je wel 2 dagen op één plek blijven, of een wandelroute lopen. Heb jij zo je eigen idee voor jouw rondreis en wil je daar advies over? Stuur ons dan even een bericht. We stellen samen met jou een mooi pakket samen.

Mis geen tips!

Schrijf je in voor de inspiratiemail en ontvang alle nieuwe tips!

  • Inschrijven is natuurlijk gratis.

  • En je ontvangt 5% korting op een aankoop in de webshop van Camino Comfort

  • Heb je zelf niets nodig? Maak er dan iemand anders blij mee!

  • Sí! Kom maar door met die inspiratiemail.

Galicië

Vraagje? Whatsapp ons!