Ontdekgalicie.nl is de website van reisbureau Ontdek Galicië, gevestigd in Pontevedra in Galicië met CIF nummer: E-94188281 

Inhoud

Alle inhoud op ontdekgalicie.nl is persoonlijk en daarom lees je vaak een persoonlijke mening van ons. Tips, blogs en andere artikelen op ontdekgalicie.nl zijn geschreven door Bianca van Kralingen of Jorge Serén. De teksten zijn tot stand gekomen door hetgeen wij zien en meemaken. Bij gastblogs of andere artikelen verzorgd door derden is de naam van de auteur vermeld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de mening van derden.

Teksten en beeldmateriaal

  • De teksten op ontdekgalicie.nl zijn door ons zelf geschreven en derhalve rust er een auteurrecht op deze teksten. Het is niet toegestaan de teksten op ontdekgalicie.nl te copieeren of op andere wijze te gebruiken, zonder toestemming van ons.
  • De foto´s en video´s zijn door ons gemaakt of komen van een auteurrechtenvrije website als Pixabay. Verspreiden via Social Media is toegestaan mits dit gepaard gaat met een link naar ontdekgalicie.nl. Wil je een tekst of beeldmateriaal gebruiken voor andere doeleinden, neem dan even contact met ons op. Dat is netjes.

Aansprakelijkheid

  • Ondanks dat de informatie op ontdekgalicie.nl regelmatig wordt geverifieerd kunnen wij niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden.
  • ontdekgalicie.nl kan ten alle tijde en zonder aankondiging vooraf informatie op genoemde site wijzigen of verwijderen.
  • ontdekgalicie.nl is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele actie, ondernomen naar aanleiding van de geboden informatie.
  • Reserveringen of andere aankopen gemaakt op een website via een link op ontdekgalicie.nl vallen niet onder de verantwoordelijkheid van ontdekgalicie.nl. Noch kan ontdekgalicie.nl hiervoor aansprakelijk worden gesteld.
  • Eventuele onjuistheden in informatie op een website waar je via een link op ontdekgalicie.nl gekomen bent valt niet onder de verantwoordelijkheid van ontdekgalicie.nl. Noch kan ontdekgalicie.nl hiervoor aansprakelijk worden gesteld.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen via deze mail: info@ontdekgalicie.nl Bedankt!