Welkom in Galicië!

In 2008 ruilden wij Rotterdam Centrum voor het platteland van Galicië. In de loop van de tijd werd het duidelijk dat ons boerendorp precies het beeld is dat mensen van Galicië hebben. En dat is hartstikke jammer want Galicië doet helemaal niet onder voor de bekende Spaanse costa´s. Wat zeg ik? Als die costa´s niet oppassen dan loopt Galicië ze heel hard voorbij!

Reisbureau Ontdek Galicië

Ons boerendorp is trouwens prachtig, maar Galicië heeft veel meer te bieden dan dat. En Galicië is ook meer dan pelgrimsroutes. Vrienden en familie die we meenemen naar onze favoriete plekjes zijn blij verrast en komen allemaal terug om nog meer te zien. Daarom ontstond heel  langzaam, maar ook heel zeker het plan om daar iets mee te doen. Dat iets is een reisbureau geworden.

Hoe zien wij ons reisbureau?
Nieuwsgierig naar de rondreizen?
En voor wie het leuk vindt; hoe is het op het platteland van Galicië?

Wie zijn wij?

Jorge 

Ondanks dat ik in Nederland geboren ben wist ik al snel dat ik in Galicië wilde wonen. Mijn roots liggen hier. Vanuit hectisch Rotterdam naar `mijn´ dorp in Pontevedra verhuizen was dan ook een droom die uitkwam. Mijn liefde voor Galicië zit diep, daarom is Ontdek Galicië ook geen baan. Het is gewoon helemaal mijn ding.

Bianca

Bianca

Een Spanjegek ben ik al mijn hele leven. Ik kon eerder paella maken dan zuurkool en ik weet veel meer over Spanje dan over Nederland. Maar dat ik ooit nog eens tussen wijngaarden en schapen zou wonen had ik nooit durven dromen. Maar ik ben van Galicië gaan houden en daarom is Ontdek Galicië een prachtbaan!