Wij merken dat Galicië nog een beetje het imago heeft van één groot boerendorp. En dat is hartstikke jammer want Galicië doet helemaal niet onder voor de bekende Spaanse costa´s. Wat zeg ik? Als die costa´s niet oppassen dan loopt Galicië ze heel hard voorbij.

Wij wonen nu bijna 10 jaar in zo´n boerendorp en wij weten al dat Galicië veel meer te bieden heeft dan dat. Nu willen we graag dat iedereen dat weet. En we zijn al goed bezig. Vrienden en familie die we meenemen naar onze favoriete plekjes zijn blij verrast en komen allemaal terug om nog meer te zien. Want Galicië is groot en er is waanzinnig veel te ontdekken. Om ook iets te kunnen vertellen over wat we laten zien zijn we ons steeds meer gaan verdiepen in Galicië. Vooral in onze eigen streek, de Rías Baixas.

Om een service te kunnen bieden qua accommodatie werken we vooralsnog samen met Booking.com.

 

 Waarom Ontdek Galicië?

Ontdek GaliciëDe leukste tips voor een bezoek aan, of een vakantie in Galicië
Ontdek GaliciëWe doen wekenlijks verslag met nieuwe info over Galicië
Ontdek GaliciëVoor wie het leuk vindt, een kijkje in ons leven op het platteland van Pontevedra

Waarom Galicië?

Ontdek GaliciëStranden met een zee van ruimte, wereldsteden en minidorpen
Ontdek Galicië De lekkerste wijn, de beste mosselen en een ongekende gastvrijheid
Ontdek Galicië Dát is Galicië, dát is waar wij wonen en dát is wat we met je willen delen

 Wie zijn wij?

Jorge 
-48-
Gallego en wijnmaker

Ondanks dat ik in Nederland geboren ben wist ik al snel dat ik in Galicië wilde wonen. Mijn roots liggen hier. Vanuit hectisch Rotterdam naar `mijn´ dorp in Pontevedra verhuizen was dan ook een droom die uitkwam. Mijn liefde voor Galicië zit diep maar er over schrijven is niet mijn sterkste kant. Maar ik rijd graag overal naar toe om de sfeer op de foto´s te zetten. 

Bianca

Bianca
-52-
Nederlandse en Spanjegek

Een Spanjegek ben ik al mijn hele leven. Ik kon eerder paella maken dan zuurkool en ik weet veel meer over Spanje dan over Nederland. Maar dat ik ooit nog eens tussen wijngaarden en schapen zou wonen had ik nooit durven dromen. Als ik aan mensen vertel mooi het hier is, vragen ze vaak waarom ik het niet allemaal opschrijf. Bij deze!