Zeilen of een catamaran?

Varen staat voor vakantie en genieten. Maar varen in Galicië staat voor veel meer. Voor een zeiltocht naar de Cíes Eilanden of een ander mooi eiland. En boottochten met een catamaran langs verrassende bezienswaardigheden aan de kust van Galicië.

Varen voor de kust van Galicië

Zeilen naar de Cies Eilanden

Fantastische zeiltochten van een dag of 5 langs de Atlantische kust van Galicië met de mooiste bestemmingen. Wakker worden voor één van de stranden van de prachtige Cíes Eilanden, stel je voor!

Zeilen naar Santiago

De maritieme pelgrimstocht! Een zeiltocht van 5 dagen vanaf bijvoorbeeld Baiona of Santander naar Santiago. Deze maritieme camino´s hebben een laatste etappe te voet en je hebt recht op de Compostela.

Korte boottochten met de zeilboot of catamaran 

Leuke, korte boottochten van 1 of 2 dagen met vaak een thema zoals de route van de Albariño. En interessante, culturele tochten langs de eilanden in de Ría de Arousa en de Ría de Vigo.

Met de kano over de Miño

Spannende wateractiviteiten met een kano op de Miño, de grootste rivier van Galicië.

Varen in Galicië

Binnenkort bij ons te boeken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en binnenkort weet je álles over varen in Galicië (en meer).

Kun je gelijk het E-book Galicisch voor op vakantie downloaden.

Galicisch voor op vakantie, E-book

Voorproefje varen in Galicië?

Varen met een glaasje wijn in de ene, en een mossel in de andere hand zoals bij een boottocht over de Ría de Arousa is natuurlijk leuk. De overtocht naar het eiland Ons is prachtig en de Cíes Eilanden zijn een tropische verrassing.