Wandelvakanties in Galicië

Wandelen langs wijngaarden, dennenbossen, zandstranden, baaien en historische steden. Met wandelen in Galicië kun je alle kanten op. Op cultureel en gastronomisch gebied is er zat te beleven en het barst van de historie.

Een pelgrimsroute maar dan anders

Als we het hebben over wandelen in Galicië denk je al snel aan een pelgrimsroute naar Santiago. Er zijn vele prachtige routes naar de pelgrimsstad en net zo veel manieren om deze te wandelen.

Als je je alleen bezig wilt houden met wandelen en genieten  is het wel fijn als alles voor je geregeld is. Geen zorgen over waar te slapen. Dat hebben wij al voor je geregeld.

Camino Portugues vanaf Tui via de Variante Espiritual

Wandelvakantie op maat

Ontspannen wandelen, cultuur ontdekken, terrasje pikken, duik in zee … en vooral de tijd hebben om daarvan te genieten. Een wandel- en cultuurvakantie in Galicië. En dan op zo´n manier dat ie helemaal naar je zin is. Op maat.

Camino Portugues vanaf Tui via de Variante Espiritual
Variante Espiritual

Variante Espiritual

Reissom 7 dagen

Vanaf 560 p.p.

Verblijf in 2-persoonskamer


Deze aftakking van de camino Portugués, is een schoonheid! Bossen, plattelandsgehuchtjes, rivieren, lekker veel cultuur en een bijzondere boottocht maken dit een bijzonder mooie wandeltocht.

Sarmiento - onderweg naar Cambados

Padre Sarmiento

Reissom 11 dagen

Vanaf 785 p.p.

Verblijf in 2-persoonskamer


Wijngaarden, rivieren, de mooiste landschappen en prachtige kustpartijen van Pontevedra, dát is de route van Padre Sarmiento. Een weg langs de zee, vol contrasten en een interessante geschiedenis.

Eerste etappe, camino portugues kustroute.

Camino Portugués kustroute

Reissom 14 dagen
Vanaf 1.139 p.p.

Verblijf in 2-persoonskamer


De camino Portugues kustroute neemt je mee langs de uitgestrekte Atlantische kust, duinlandschappen, vergeten dorpjes, interessante cultuur en altijd verse vis! Je camino begint met een dag Porto en je wandelt vanaf A Guarda in Galicië naar Santiago de Compostela.

Meer Galicië

8-daagse autovakantie Galicië

Ontdek Galicië

8-daagse autorondreis

Rondreis Paradores

12 dagen historische luxe

Ribadeo en het Strand van de Kathedralen

Het Beste van Galicië

13-daagse autorondreis