Klantervaringen met Ontdek Galicië

Als we iets gaan kopen willen we weten hoe en wat. Hebben andere mensen ook al gekocht, of gebruik gemaakt van een dienst en wat vonden ze er van. Daarom zijn reviews en klantervaringen belangrijk. Voor jullie, en voor ons natuurlijk ook.

Daarom een opsomming van klantervaringen met Ontdek Galicië, bedankjes en mooie woorden.

Persoonlijke reviews

Wij worden er blij van als onze reizigers een mooie review achterlaten op google, want dat kan iedereen zien. Wat onze klanten vaker doen is een persoonlijk berichtje per mail of whatsapp sturen. Ook hartstikke leuk natuurlijk maar dat zien alleen wij.

Rondreis op maat met Ontdek Galicië

Jessie en Geert Niland, zomer 2022

Jessie en Geert maakten in juli en augustus een rondreis van ruim 2 weken door Galicië, met eerst 2 dagen in het mooie Porto.
Dit vertelden ze ons:

”We kijken terug op een geweldige rondreis in de zomer van 2022 in het wonderschone Galicië.
Vliegen op Porto en dan met een fijne huurauto rondtrekken.

We houden van afwisseling dus we hebben genoten van heel verschillende accommodaties die Bianca en Jorge voor ons hebben geselecteerd.

Al vanaf Januari 2022 hebben we prettig contact gehad met Bianca die er alles aan deed om de rondreis helemaal naar onze wensen te organiseren.

Het grote voordeel van de samenwerking met ” ontdek Galicië “ is dat we op plekken zijn gekomen waar we anders nooit gekomen zouden zijn.
Bianca en Jorge hebben veel kennis van de streek en stuurde ons allerlei tips met mooie beschrijvingen van de omgeving.

De service was top!

Zelfs toen we door een fysiek ongemak, in de drukste maand augustus, dezelfde dag nog een bestemming wilde wijzigen, lukte het Bianca en Jorge om nog een prima hotel voor ons te vinden.

Blij met jullie!”

Lieve groet, Jessie en Geert

Familie van Nijhuis-de Voogd, juli – augustus 2022

Kort voor vertrek ontvingen we van Ilse een leuke mail met hun vakantieplannen voor Galicië en een voorstelrondje mét foto van de 6 gezinsleden. Met de auto naar Bilbao, doorrijden naar Galicië en dan 3 weken op een fijne camping in de buurt van mooie, interessante dingen.

Surfles, slapen op de glamping op eiland Ons, een zeiltocht naar de Cíes Eilanden én een uitstapje naar Porto stonden ook op het wensenlijstje.

Wat fijn dat we alles rond hebben gekregen!

”Gezien de tijdsdruk was het een verademing om jou online tegen te komen, dat je de opdracht aan durfde te gaan en ook nog eens alles gerealiseerd hebt zoals wij ’t (zo kort van tevoren) voor ogen hadden! Heel veel dank.

Ook de telefonische bereikbaarheid was heerlijk op de momenten dat er meer nodig was dan lichaamstaal alleen! Je bent vaak onze tolk geweest. En natuurlijk de tafel en bankjes alvast op de camping waaraan wij heerlijk ruim 3 weken gezeten hebben, voelde als thuiskomen en enorm welkom!

Pas na 1 week vakantie en weer wat rust in ons lijf en hoofd, hebben we alle tips gelezen. Daarom waren de tips over Bilbao mosterd na de maaltijd maar tijd was onze bottleneck.

Accommodaties zijn ontzettend bevallen, vooral het hotel in Bilbao, de kinderen hebben t daar nog steeds over.
Camping was heerlijk en gemoedelijk”.

Esther Janssen en Rob, juni 2022

***** google review

Voor Esther en Rob hebben we de autohuur, Bilbao en León meegenomen in hun rondreis in juni 2022.

Heerlijke reis gehad dankzij jullie vlotte en professionele service, toplocaties en spot-on tips!

We hebben in korte tijd een mooie indruk gekregen van Galicië en hopen weer bij jullie terug te komen.

Muchas gracias

Familie Doornebosch – van Eeghem en familie Ottevanger
Augustus 2021

***** google review

De vakantie voor deze bevriende families was gepland voor de zomer van 2020 maar door de pandemie geannuleerd,
in 2021 kon de reis  wél door gaan!

Een zeilboot huren om naar de Cíes Eilanden te varen konden we gelukkig op korte termijn organiseren.

”Net terug van een heerlijke 10 daagse rondreis door Galicië, georganiseerd door “ ontdek Galicië “.
Een prachtige reis was het!

Mooie natuur, heerlijke temperaturen, lekker eten , prachtige accomodaties . Alles van tevoren perfect
geregeld door Bianca. Al onze wensen betreft uitstapjes en accommodaties konden we goed bespreken,
veel goede adviezen gekregen, korte lijnen voor tussentijds overleg.

Paar weken voor vertrek mooi uitgewerkt roadbook ontvangen , met oa highlights en nuttige tips .
Kortom “ ontdek Galicië “ een absolute aanrader voor wie Galicië wil ontdekken”.
Lien van Eeghem

Familie van Diepen, augustus 2021

***** google review

De reis voor Roel en gezin was een uitdaging. Bij een vakantie in Galicië met drie kinderen in de leeftijd van 2 tot 9 moet
je met wat dingen rekening houden. Gelukkig zijn deze reizigers blij met ons en schreven ze een mooie review over hun
ervaringen met Ontdek Galicië.
(In het Engels, we nemen de originele vertaling voor jullie over):

”We hebben onze zomervakantie in Galicië georganiseerd via Bianca en het team.

Het was geweldig. Van begin tot eind was hun ondersteuning bij het plannen, boeken en verlenen
van service (altijd beschikbaar op WhatsApp of mobiel) tijdens de reis geweldig.

Ze houden bij het plannen rekening met persoonlijke omstandigheden (we waren op reis met drie kleine kinderen)
en boekten de accommodaties die bij onze situatie pasten.
Voor vertrek kregen we een gepersonaliseerd roadbook vol met dingen om te zien
en te doen in de omgeving.

Ik kan het ten zeerste aanbevelen om hun diensten te gebruiken
en dit minder toeristische deel van Spanje te bezoeken!”

Erna & Bert
Oktober 2019

***** google review

Erna en Bert wilden zoveel mogelijk van Galicië zien in 11 dagen, en dat is gelukt!

”Wat een prachtige 11 daagse autorondreis hebben jullie, naar onze wensen, in elkaar gezet!
Vol met afwisseling en perfect getimed. We hebben een goede indruk gekregen van het (nog!) rustige, ongerepte Galicië
met zijn indrukwekkende natuur en cultuur.

Bianca en Jorge, het was ook erg gezellig om met jullie als locals kennis te hebben gemaakt.
We bevelen jullie van harte aan bij iedereen die van plan is Galicië te ontdekken”.

Lieve groeten Bert en Erna.

Linda & Arco

***** google review

Er zijn ook mensen die er voor kiezen om een bepaald deel van Galicië te ontdekken. Linda en Arco kozen voor de Rías Baixas.

”Wat hebben wij genoten van het prachtige Galicië !
Bezoek gebracht aan de eilanden O Grove en Illa de Arousa, Combarro en Combados en een boottrip naar Padron
En niet te vergeten de schitterend gelegen Castro’s van Barona.
Ontdek Galicië heeft voor ons een rondreis op maat gemaakt
Echt super geregeld door zowel Bianca als Jorge
Nogmaals bedankt!
Als je deze streek wilt ontdekken met leuke en bijzondere plekjes is Ontdek Galicië een aanrader!

Ps hoop dat de volgende keer een camper te huur is, nog zoveel te zien!”

Klantervaringen met route van Padre Sarmiento

René Ritzerfeld
***** google review
Geweldig, dit is mijn 7e dag, alles in perfectie geregeld door Bianca en Jorge. Transfers keurig op tijd!
Dus zoek je naar een organisatie die waar voor je geld biedt, stop met zoeken: “Ontdek Galicie” 😃
aterdag 8 oktober 2022:
Inmiddels thuis, ook fijn. Het was echt geweldig de Padre Sarmiento en het verlengstuk naar Santiago de Compostella. Op 15 september j.l. had ik het eerste appcontact met Bianca, het was kort dag voor haar om alles te regelen omdat ik de vlucht al geboekt had voor 22 september…., maar dat is wel tot in perfectie gebeurd. Compliment. Alle benodigde info waaronder ook het roadbook en de GPS track keurig op tijd ontvangen. (Track super gebruikersvriendelijk!!!)
De accomodaties waren allemaal goed tot super. Zelfs een Spa Hotel😊.Heerlijke bedden, alles super schoon en hygiënisch, prima ontbijt ook.. Jorge die me, indien aan de orde, altijd keurig op tijd ophaalde bij de accomodatie of er heen terugbracht.
Adequaat appcontact met Bianca en Jorge ook indien wenselijk.
Ik weet het zeker: Ik ga weer terug naar Galicie en zal wederom een beroep doen op “Ontdek Galicie”. Ik heb ook mijn vriendenkring nieuwschierig gemaakt met mijn dagboek op Facebook en Polarsteps.
Ps: Ik verdenk Bianca en Jorge er ook van dat ze de weergoden hebben aangesproken😉, het weer was prachtig, 21 tot 26 graden, slechts 1 dag een beetje regen. Dank je wel.
Tot een volgende keer!
Voor ieder die ook geïnteresseerd is in deze reis:
Neem contact op met “Ontdek Galicie”
Caroline en Saskia
***** google review
Iedereen die deze review leest, zal wel denken…ja,ja, het zal wel.
Maar wij, Saskia en Caroline, kunnen jullie verzekeren dat ” Ontdek Galicië” doen wat ze beloven!
Wij hebben mede dankzij Bianca en Jorge een onvergetelijke wandelvakantie gehad. Wij hebben Padre Sarmiento gelopen.
Alles was tot in de puntjes verzorgd, van accomodaties, bagagevervoer, communicatie enz…
Er werd rekening gehouden met onze wensen. De keuzes van de accomodaties was top, wij vielen regelmatig van de ene verbazing in de andere.
En tot slot…Galicia is prachtig mooi…om verliefd op te worden, wat bij ons al gelukt is!!!
En zeker voor herhaling vatbaar
Bianca en Jorge…BEDANKT!!!

Ella van Drumpt en Mirjam Hinfelaar

***** google review

”Och wat was het een fijne wandelvakantie!

Mijn vriendin/collega en ik hebben in 10 dagen het pad van Padre Sarmiento gelopen in Galicië.
Een prachtige streek!

Bianca en Jorge hebben onze routes uitgestippeld: prachtige afwisselende wandelingen met aan het eind
van de dag steeds weer prettige verblijven in luxe B&B’s en hotels.
Jorge loopt elk jaar de route van Padre Sarmiento om te zien of alles nog in orde is.

Vóór ons vertrek kregen we uitgebreide informatie van Bianca waardoor de voorpret al vroeg begon!
Ik heb genoten van de eucalyptusbossen, de jasmijnstruiken, de zee, de wijn en de pimientes de padron.

Vriendelijke mensen kwamen we tegen; mijn vriendin spreekt Spaans en we hebben hele levensverhalen
te horen gekregen.

De persoonlijke aanpak van Bianca en Jorge trof ons zeer! Hoe fijn is het dat je, als er iets is,( biivoorbeeld een
zieke vriendin die niet meer verder kan), in the middle of nowhere opgehaald wordt door Jorge met zijn bus!
Die regelt dat je dan eerder terecht kunt in een fantastische B&B.

Dit was een top vakantie op alle gebied!
Ga wandelen!”

Lafina Hulshof en partner, september 2021

***** google review

De wandelvakantie voor dit stel moest snel georganiseerd worden. Het was een puzzel die goed uitgepakt is!

”Na de last minute beslissing om eindelijk de Camino Padre Sarmiento (prachtige route) te gaan lopen contact opgenomen
met Ontdek Galicië voor de accommodatie en bagagevervoer tussen de hotels.

Er is in korte tijd een goede variatie in accommodaties geregeld, bagage stond iedere keer bij aankomst netjes klaar bij
het volgende verblijf.

Daarnaast goede reisinformatie ontvangen met veel leuke tips. Er was actief contact met Bianca tijdens de reis & fijne
transfers met Jorge aan het eind v/e wandeling.

En wat is Galicië toch prachtig!”

Wandelvakanties op maat

Mandy en Joanna, juni 2022

***** google review

Voor Mandy Kroos en Joanna Veenstra maakten we van verschillende mooie routes een fijne wandelvakantie op maat. Mét een mini-stedentrip Porto voordat de eerste wandeldag in Galicië startte.

‘‘Een fantastische samengestelde reis! Er is echt geluisterd naar onze wensen en deze kwamen terug gedurende
onze 9 daagde reis.

Jullie service kent ook geen grenzen, niet eerder meegemaakt zo! Jullie verdienen alleen maar lof!
Had al een beetje gepeild of jullie de pelgrimsroute Fatima op gaan nemen in jullie reizen”. 😉😊

Groetjes Mandy

Aart Roelofsen en gezelschap, juli 2021

***** google review

Wat een mooie reis was dit om te organiseren! Drie stellen die op zoek waren naar een rondreis in Galicië met mooie
wandelroutes op prachtige locaties en met comfortabele accommodaties. Zo gezegd, zo gedaan!

”Wij hebben met een groep van zes 11 dagen getoerd langs Tui, Muxía en Cambados. Heel leuk.
Goed georganiseerd, prachtige overnachtingsplaatsen, leuke suggesties voor wandelingen.

Galicië is zeker een streek om naar terug te gaan.
En de betrokkenheid van Bianca tijdens de reis (ook ivm Covid maatregelen) was heel prettig.
Kortom, wij zijn heel enthousiast over Galicië en over Ontdek Galicië”