Luxe overnachten in de natuur

Een bijzondere omgeving vraagt om een bijzonder hotel. Je wilt volop genieten van dit natuurgebied in Galicië vanuit een comfortabele accommodatie. Daarom hebben we wat bijzondere hotels in de Ribeira Sacra of daar vlakbij bezocht en geselecteerd. Comfortabel, uniek, een beetje eco en luxe.

Aparthotel in het hart van de Ribeira Sacra

Vanaf je terras en het zwembad heb je een fantastisch zicht op één van de mooiste natuurgebieden in Galicië, de Ribeira Sacra.

Dit kleinschalig aparthotel complex beschikt over luxe appartementen, volledig ingericht voor een fijn verblijf. Als je wilt kun je zelf koken en op loopafstand is er een goed restaurant.

Bijzonder hotel in een bijzondere omgeving

Dit aparthotel is een fijne basis om de Ribeira Sacra te ontdekken. In de nabije omgeving kun je goed wandelen, een boottocht maken, kayakken of één van de vele uitkijkpunten bezoeken.

Appartement Ribeira Sacra
Bijzondere aparthotels, Ribeira Sacra

Bijzondere hutten vlakbij de Ribeira Sacra

Steeds meer vragen onze klanten naar overnachtingen in een hut. Maar dan wel heel mooie hutten met alle faciliteiten van een goed hotel, in een schitterende omgeving. De huttencomplexen zijn vaak eco-georiënteerd, kleinschalig en comfortabel. Een hut met een jacuzzi op het terras is dan ook geen uitzondering.

Huttenhotel met jacuzzi in de Ribeira Sacra

Huttenhotels

Een mooie voorbeeld hiervan is dit huttenhotel in Ourense. Een eco-georiënteerd en kindvriendelijk hotel, op korte afstand van de stad Ourense, bekend van de warmwaterbronnen en wijngebied Ribeira Sacra.

Eco hotels met jacuzzi

De inrichting van deze hotel hutten is verrassend luxe en modern. Badkamer, keukenunit, slaapkamer en een terras. Zowel bij het interieur als bij het bouwmateriaal van de hutten is rekening gehouden met het ecologische aspect en zijn er natuurlijke materialen gebruikt. Veel hout, kurk en natuursteen.

Huttencomplex in Ourense in Galicië, vlakbij de Ribeira Sacra

Paradorhotel Santo Estevo

De Parador van Santo Estevo is gevestigd in een klooster waarvan de oorsprong teruggaat tot de 10e eeuw. Een historisch pand in barokke en Romaanse stijlen. De kamers van de bijzondere hotel in de Ribeira Sacra zijn in de vroegere vertrekken van de monnikken.

Hotel met Spa
In de kelders van het klooster is een Spa en er is een buitenjacuzzi met een spectaculair zicht op het bos dat de Parador omringd.

Bestemming Ribeira Sacra

De Ribeira Sacra nemen we vaak op als bestemming bij een vakantie of rondreis in Galicië. Het is een paradijs voor cultuur- en natuurliefhebbers en voor kinderen is er zat te beleven.

Over de Ribeira Sacra.