Wordt wakker op eiland Ons!

Wat is er nou mooier dan wakker worden op een Atlantisch Eiland voor de kust van Galicië? Eén of twee overnachtingen op de Glamping en de boottocht brengen je helemaal in de vakantiesfeer. Isla de Ons is een fantastisch wandelgebied met weelderige flora en fauna en aardig wat historie. Hier wordt de beste pulpo van Galicië geserveerd en de zonsondergang vergeet je nooit meer!

Inclusief:

 • Retourovertocht vanaf de haven van Bueu of Portonovo.

 • 1 of 2 overnachtingen op de Glamping op Illa de Ons.

 • Logies en ontbijt.

 • Dagelijks vertrek vanaf half mei tot half september.

Overnachten op de camping op Isla de Ons

 Prijs per persoon

  v.a. € 240 2 nachten

verblijf in 2-persoons glampingtent

Dag 1. Boottocht naar Ons

Vertrek ´s ochtends vanaf de kade in Bueu of Portonovo naar Illa de Ons. De boottocht naar Ons duurt ongeveer 3 kwartier en je vaart in een comfortabele Catamaran.

Op Ons

Na aankomst breng je je spullen naar de tent op de Glamping van Ons en kan het grote genieten beginnen. Je verkent het eiland, wandelt één van de wandelroutes of doet helemaal niets op één van de witte stranden.

Halfpension

Ontbijt en diner zijn inclusief en worden geserveerd in de cafetaria op het campingterrein. Voor een drankje en versnaperingen kun je ook terecht bij de twee restaurants op het eiland.

Excursie met 1 overnachting

Na de overnachting op de glamping van Ons en je ontbijt is de tijd weer helemaal aan jou, tot aan de afgesproken tijd voor de terugvaart naar Bueu of Portonovo.

Excursie met 2 overnachtingen

Heb je de excursie naar eiland Ons voor 2 nachten geboekt dan heb je gewoon een hele dag extra om van deze prachtige plek te genieten. Het enige wat echt moet is de derde dag op de afgesproken tijd bij de kade zijn voor de terugvaart naar Bueu of Portonovo.

Overnachten op Ons

Je overnacht op de glamping op het eiland in een tweepersoons comfortabele tent.

Algemene info excursie Eiland Ons

 • Het eiland Ons behoort net als de Cíes Eilanden bij het Nationale Park van de Atlantische Eilanden van Galicië en is een beschermd gebied. Daarom wordt er een maximaal aantal personen toegestaan voor bezoek. Voor de overtocht en de overnachting op de glamping van Ons is een autorisatie van de Xunta (het Galicisch bestuur) nodig. Beiden worden voor je geregeld.
 • Zorg voor goede zon-bescherming, op het eiland heb je niet altijd in de gaten hoe fel de zon is.
 • In het weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) en gedurende de maand augustus is het minimale verblijf 2 nachten.

Waar ligt het eiland Ons?

Isla de Ons (Spaans) of Illa de Ons (Galicisch) ligt voor de kust van A Lanzada en O Grove in de provincie Pontevedra. Daarom past de excursie perfect op de route van Padre Sarmiento of de Variante Espiritual.

Over het eiland Ons

Glamping op Illa de Ons

Een glamping is een luxe camping. De tenten staan op mooie houten vlonders en zijn uitgerust met bedden, nachtkastjes, vloerkleden en beddenlinnen. En er is electriciteit!

Eco-vriendelijke glamping

De glamping beslaat een gebied van 8.000 m2 en is het eerste glamping kampeerterrein in Galicië. Er staan 20 comfortabel uitgeruste kampeertenten. Op het terrein is een sanitaire ruimte en gelegenheid om kleding te wassen. In de omgeving is een restaurant en een winkeltje.

Glamping met EMAS keurmerk

Het is de meest eco-vriendelijke manier om te overnachten op het eiland Ons. De energie wordt bijvoorbeeld opgewekt door een fotovoltaïsche zonne-installatie. Het feit dat de glamping op Ons het EMAS keurmerk in de wacht heeft gesleept zegt wel genoeg. Dit is een accreditatie op het gebied van milieubeheer in de EU.

Overtuigd?

Reserveer dan snel je plek op de boot en op de glamping!


Extra overnachting en transfers

Je kunt gebruik maken van onderstaande opties.

 • Overnachting voor of na de excursie naar eiland Ons.
 • Transfer naar en van de kade in Portonovo of Bueu.
 • Kosten in overleg, afhankelijk van het aantal personen en het traject.
 • Verblijf voor 1 nacht of volpension op aanvraag.

De excursie naar eiland Ons is inclusief

 • De overtocht heen en terug.
 • 2 Overnachtingen op de glamping.
 • Half pension (ontbijt en diner).

Exclusief:

 • Toeslag glampingtent voor meer dan 2 personen.
 • Overnachting in Portonovo of Bueu.

Liever iets anders in Galicië?

Bekijk de rondreizen