Parador van Pontevedra

Overnachten in stijl in de authentieke Parador van Pontevedra, de hoofdstad van de Rías Baixas. Midden in het historisch centrum van de stad, omringd door de pracht en praal van weleer. Een mooie uitvalsplek om dorpen als Combarro, Cambados of O Grove te ontdekken.

  • In het centrum
  • Roltoelvriendelijk
  • Terras
  • Restaurant
  • Vrij parkeren

In centrum van Pontevedra

Het is een hotel met blauw bloed want in de 16e eeuw werd dit paleisje bewoond door Graaf Maceda. De Parador is gebouwd van  het robuste natuursteen dat zo kenmerkend is voor Galicië. Je ziet het ook terug in het interieur van de Parador. De glorie van toen is na de renovatie bewaard gebleven en dat wordt weerspiegeld in de schitterende stoffering en de weelderige tuin.

Parador Pontevedra

Info

In het sfeervolle restaurant of op het romantische terras kun je genieten van het beste uit de Galicische keuken. Winkels en mooie bezienswaardigheden zoals de Iglesia de la Peregrina, de Pelgrimskerk liggen in het historisch stadcentrum op loopafstand van de Parador.

Kamers
Zoals gebruikelijk in alle Paradores in Galicië zijn de kamers luxe, ruim en van alle gemakken voorzien.

Keuken
Het ontbijtbuffet is uitgebreid en je kunt er fantastisch dineren.

 

Rondreis Paradores

Wil je Galicië ontdekken door de ogen van Koningen en Markiezen? We hebben een prachtige 12-daagse rondreis langs de Paradores van Galicië.
Bekijk de rondreis.

Rondreizen Galicië

Albariño Wijnreis

8 dgn. – 2 pers.

8-daagse autovakantie Galicië

Proef Galicië

8 dgn. – 2 pers.

Jouw reisbureau in Galicië

Het Beste van Galicië

10 dgn. – 2 pers.