Noord-Spanje rondreis

Een rondreis of vakantie in Noord-Spanje, het lijkt je geweldig. Er is veel moois te zien zien in Baskenland, Cantabrië, Asturië, Galicië en León. Waar ga je naar toe?

Daarom nodigen we je uit om samen met ons je wensen voor een Noord-Spanje vakantie door te nemen. We denken met je mee, geven advies en maken een mooie reis op maat voor je.

Jouw wensen zijn bij ons in goede handen, want als locals kennen we de mooiste plekjes!

Altijd inclusief:

  • Een eerlijk reisadvies gebaseerd op onze ervaring en kennis.

  • Een met zorg en aandacht opgesteld vakantie-design

  • Verblijf in zorgvuldig geselecteerde, charmante accommodaties

  • Gepersonaliseerd roadbook met de mooiste, leukste en beste reistips

  • We zijn 24×7 voor je bereikbaar

Een Noord Spanje rondreis op maat.

Noord-Spanje op maat

Vanaf 1 week |prijs in overleg

Bij jouw Noord Spanje rondreis staan jouw wensen centraal. Aan de hand daarvan maken we jouw Noord-Spanje ervaring helemaal op maat. Als een pak dat lekker zit.

Waar wil je naar toe in Noord-Spanje
De kust van Baskenland, Bilbao, San Sebastián, de Picos de Europa en de prachtige meren van Covadonga, de stoere Ribeira Sacra en de Rías Baixas in Galicië. Alles is mooi en je wilt  alles zien.

Een Noord-Spanje vakantie met kinderen?

Waterparken, spannende bossen, surfen, pretparken en cultuur voor de wat kleineren. Voor kinderen hebben we talloze tips om je mee te geven.

Wat voor reiziger van je?
Om een mooi voorstel te kunnen maken weten we graag wat voor reiziger je bent. Hoeveel dagen wil je op één plek verblijven? Van welke accommodatie houd je?

Op het aanvraagformulier kun je al deze voorkeuren aangeven. En je zit nog nergens aan vast!

Reisvoorstel aanvragen

Dat formulier hebben we nodig maar even met elkaar kennismaken en alles doornemen is prettig en persoonlijker. Daarom maken we graag een ”belafspraak” met je.

Nadat we alles besproken hebben word je in het eerste, vrijblijvende reisvoorstel geïnformeerd over de mogelijkheden, de richtprijs en vind je aanvullende informatie.

De beste reisperiode voor Noord Spanje

Het klimaat in Noord-Spanje kan grillig zijn en de gebieden zijn zo uitgestrekt dat er grote verschillen zijn. Van april tot en met oktober is het in Noord-Spanje over het algemeen goed weer. Maar een 100% zongarantie kunnen we niet geven.

Vluchten en huurauto

De luchthavens van Bilbao in Baskenland, Santiago de Compostela in Galicië en Porto in Portugal zijn de meest gebruikte luchthavens voor een Noord-Spanje vakantie.

Reizen met eigen auto vanuit Nederland of België is natuurlijk ook een optie.

Hotels

We  werken samen met kleinschalige hotels, bijzondere huttencomplexen en eco-hotels in alle regio´s van Noord-Spanje. Maar ook met de wat grotere hotelketens. We hebben altijd een accommodatie die bij jouw Noord-Spanje vakantie past.

Een mooi gerenoveerde boerderij, een typisch landhuis in de sfeer van vroeger maar toch helemaal van nu en soms met een luxe tintje, zoals de Paradores.

Als er wat afgelegen accommodaties opgenomen worden zorgen we er altijd voor dat er een goede keuken en lekker terras aanwezig is.

Je ontvangt van ons de volgende reisbescheiden:

Maximaal een week voor vertrek en mits het totaalbedrag door ons ontvangen is, ontvang je per post een roadbook, met daarin opgenomen:

  • Hotelvouchers.
  • Een reispakket met een gepersonaliseerd roadbook, veel aanvullende info en tips over bezienswaardigheden, parkeerinformatie, foldermateriaal en platte gronden.
  • Aanvullende, algemene info over Noord-Spanje.

Je ontvangt ook een online versie van deze informatie.

Overtuigd?

We ontvangen graag je offerteaanvraag

Klanten vertellen …

Reviews van klanten Ontdek Galicië
Jessie Hagemeijer en Geert Niland
Rondreis op maat, augustus 2022
”We kijken terug op een geweldige rondreis in de zomer van 2022 in het wonderschone Galicië..
Vliegen op Porto en dan met een fijne huurauto rondtrekken.
We houden van afwisseling dus we hebben genoten van heel verschillende accommodaties die Bianca en Jorge voor ons hebben geselecteerd.
Al vanaf Januari 2022 hebben we prettig contact gehad met Bianca die er alles aan deed om de rondreis helemaal naar onze wensen te organiseren.
Het grote voordeel van de samenwerking met ” ontdek Galicië “ is dat we op plekken zijn gekomen waar we anders nooit gekomen zouden zijn.
Bianca en Jorge hebben veel kennis van de streek en stuurde ons allerlei tips met mooie beschrijvingen van de omgeving.
De service was top!!
Zelfs toen we door een fysiek ongemak, in de drukste maand augustus, dezelfde dag nog een bestemming wilde wijzigen, lukte het Bianca en Jorge om nog een prima hotel voor ons te vinden.
Blij met jullie!”
Lieve groet Jessie en Geert

Over onze eigen Noord-Spanje rondreis

Alle mooie vakantiebestemmingen in Noord-Spanje hebben we voor je bezocht.
Onze roadtrip in oktober 2022 door Baskenland, Cantabrië, Asturië en León was een verrassende reis!
We nemen je virtueel mee langs al deze fantastische plekken.

→ De mooie plekken in Noord-Spanje