Rondreis op maat door Galicië in Noord-Spanje

Een rondreis door Galicië, het lijkt je geweldig, maar waar begin je? Je wilt graag wat hoogtepunten zien maar je wilt ook weg van de gebaande paden.

Jouw wensen zijn bij ons in goede handen, want als locals kennen we de mooiste plekjes!

Altijd inclusief:

  • Eerlijk reisadvies gebaseerd op onze kennis en ervaring

  • Een met zorg en aandacht opgesteld vakantie-design

  • Verblijf in zorgvuldig geselecteerde, charmante accommodaties

  • Gepersonaliseerd roadbook met de mooiste, leukste en beste reistips

  • We zijn 24×7 voor je bereikbaar

Rondreis op maat door Galicië

Maatwerk vanaf 1 week

Prijs in overleg

Bij jouw rondreis op maat door Galicië  staan jouw wensen centraal. Aan de hand daarvan maken we jouw Noord-Spanje ervaring helemaal op maat. Als een pak dat lekker zit.

Wat voor reiziger van je?
Om een mooi voorstel te kunnen maken weten we graag wat voor reiziger je bent. Hoeveel dagen wil je op één plek verblijven? Van welke accommodatie houd je? Natuur, vissersdorpjes of steden? Of dat allemaal?

Houd je van lekkere wandelingen dan krijg je van ons de tracks van mooie routes mee, zodat je niet verdwaalt! Of wie weet wil je surflessen, een zeilboot huren of eerst wat Spaans leren. Al deze info hebben we nodig voor ons maatwerk.

Op het aanvraagformulier kun je al deze voorkeuren aangeven. En je zit nog nergens aan vast!

Dat formulier hebben we nodig maar even met elkaar kennismaken en alles doornemen is prettig en persoonlijker. Daarom maken we graag een ”belafspraak” met je.

Nadat we alles besproken hebben word je in het eerste, vrijblijvende reisvoorstel geïnformeerd over de mogelijkheden, de richtprijs van de rondreis en de nodige informatie.

Een kindervakantie om Galicië?

Waterparken, spannende bossen, surfen, pretparken en cultuur voor de wat kleineren. Voor kinderen hebben we talloze tips om je mee te geven.

De beste reisperiode voor Galicië

Van april tot en met oktober is het in Galicië over het algemeen goed weer. Maar met het klimaat in Galicië kun je alle kanten op, daarom is het goed rekening te houden met een bui of wat mist.

Vluchten en huurauto

Informatie over vluchten naar Galicië en autohuur hebben we voor je op een rijtje gezet. De luchthaven van Porto wordt het meest gevlogen door onze klanten. Kun je gelijk een of twee dagen Porto bekijken, een prachtige stad!

Over Porto!

Info vluchten en huurauto

Accommodaties tijdens je rondreis door Galicië

We  werken samen met kleinschalige hotels, bijzondere huttencomplexen en eco-hotels in alle regio´s van Noord-Spanje. Maar ook met de wat grotere hotelketens. We hebben altijd een accommodatie die bij jouw Galicië rondreis past.

Een mooi gerenoveerde boerderij, een typisch Galicisch landhuis in de sfeer van vroeger maar toch helemaal van nu en soms met een luxe tintje, zoals de Paradores.

Als er wat afgelegen accommodaties opgenomen worden zorgen we er altijd voor dat er een goede keuken en lekker terras aanwezig is.

Je ontvangt van ons de volgende reisbescheiden:

Maximaal een week voor vertrek en mits het totaalbedrag door ons ontvangen is, ontvang je per post een roadbook, met daarin opgenomen:

  • Vouchers.
  • Een roadbook met veel aanvullende info en tips over bezienswaardigheden, openingstijden, waar te parkeren en nog veel meer.
  • Foldermateriaal, platte gronden etc.
  • Aanvullende, algemene info over Galicië.

Je ontvangt ook een online versie van deze informatie.

Overtuigd?

Vraag een offerte aan

Klanten vertellen …

Reviews van klanten Ontdek Galicië

Familie van Diepen, rondreis op maat augustus 2021

”We hebben onze zomervakantie in Galicië georganiseerd via Bianca en het team. Het was geweldig. Van begin tot eind was hun ondersteuning bij het plannen, boeken en verlenen van service (altijd beschikbaar op WhatsApp of mobiel) tijdens de reis geweldig. Ze houden bij het plannen rekening met persoonlijke omstandigheden (we waren op reis met drie kleine kinderen) en boekten de accommodaties die bij onze situatie pasten.

Voor vertrek kregen we een gepersonaliseerd roadbook vol met dingen om te zien en te doen in de omgeving. Ik kan het ten zeerste aanbevelen om hun diensten te gebruiken en dit minder toeristische deel van Spanje te bezoeken!”.

Roel van Diepen

Reviews van klanten Ontdek Galicië

Groep Aart Roelofsen, wandelvakantie juli 2021

”Wij hebben met een groep van zes 11 dagen getoerd langs Tui, Muxía en Cambados. Heel leuk. Goed georganiseerd, prachtige overnachtingsplaatsen, leuke suggesties voor wandelingen.

Galicië is zeker een streek om naar terug te gaan. En de betrokkenheid van Bianca tijdens de reis (ook ivm Covid maatregelen) was heel prettig. Kortom, wij zijn heel enthousiast over Galicië en over Ontdek Galicië.”

Aart Roelofsen

Reviews van klanten Ontdek Galicië

Familie Doornebosch- van Eeghem, rondreis op maat augustus 2021

”Net terug van een heerlijke 10 daagse rondreis door Galicië, georganiseerd door ontdek Galicië. Een prachtige reis was het! Mooie natuur, heerlijke temperaturen, lekker eten, prachtige accommodaties. Alles van tevoren perfect geregeld door Bianca.

Al onze wensen betreft uitstapjes en accommodaties konden we goed bespreken, veel goede adviezen gekregen, korte lijnen voor tussentijds overleg. Paar weken voor vertrek mooi uitgewerkt roadbook ontvangen, met oa highlights en nuttige tips. Kortom “ ontdek Galicië “ , een absolute aanrader voor wie Galicië wil ontdekken”.

Lien van Eeghem

Bekijk de voorbeeldreizen