Accommodatie in Galicië

Home/Accommodatie in Galicië
Accommodatie in Galicië2021-11-23T11:01:36+02:00

Sfeervolle accommodaties in Galicië

Een kleinschalig hotelletje, een stijlvol landhuis of wat denk je van logeren in een boomhut? Al onze accommodaties in Galicië zijn met zorg en aandacht gekozen. Comfortabele plekken waar het je aan niets ontbreekt met een prachtig uitzicht op de kust, het bos of in een historisch centrum.

Een casa rural of luxe Parador hotel

Een fijne accommodatie is voor iedereen anders. Daarom bieden we een verblijf in een kleinschalig casa rural maar ook lekker luxe in een Spa-hotel of een Parador.

Wat is een casa rural?

Appartement of  een boomhut in Galicië?

Een comfortabel appartement of bijzonder overnachten in een bungalow op palen … Alles behoort tot de mogelijkheden.

Accommodatie op maat

Alle accommodaties lenen zich uitstekend voor een mooie combinatie van kust en binnenland, cultuur, natuur en slenteren door een stad.  Voor een rondreis op maat nemen we eerst je wensen door en gaan op zoek naar de perfecte accommodatie.

Landelijke accommodatie in Galicië

Landelijke accommodaties

Het aanbod landelijke hotelletjes in Galicië is groot. Prachtig verbouwde boerderijen of landhuizen met veel details van vroeger en veelal kleinschalig. Dit type accommodatie heet een casa rural, letterlijk vertaald landhuis. Deze accommodaties bieden logies en ontbijt en vaak ook een voortreffelijke keuken.

Zeker bij de wat afgelegen accommodaties zorgen we er voor dat de casa rural beschikt over een zwembad en een restaurant.

Aan de kust

Voor de bestemmingen aan de kust van Galicië bieden we accommodatie direct aan, of op loopafstand van het strand. Voor romantisch met zijn tweeën of met het hele gezin.

Luxe en comfort in de Paradores

Alles in, aan en om een Parador is prachtig. Vaak is de ligging uniek en de entourage en het interieur stralen luxe en comfort uit. Een Parador hotel is nagenoeg altijd gevestigd in een voormalig kasteel, paleis, klooster of ander historisch pand. Het zijn staatshotels en de Paradores in Galicië hebben bovendien een fantastische keuken.

Ga naar de bovenkant