Accommodatie in Galicië

Accommodatie in Galicië2020-09-15T18:24:52+02:00

Accommodaties in Galicië

Bij een mooie rondreis hoort een mooie accommodatie. Je wilt immers ´s avonds heerlijk nagenieten met een drankje en een goed gerecht. Een comfortabele plek waar het je aan niets ontbreekt met een prachtig uitzicht op de kust, het bos of in een historisch centrum.

Landelijke en kleinschalige accommodaties

Onze met zorg gekozen accommodaties in Galicië varieëren in uitstraling en in thema maar één ding hebben ze allemaal gemeen; ze zijn charmant en kleinschalig.

Ruraal en authentiek
Het aanbod landelijke hotelletjes in Galicië is groot. Prachtig verbouwde boerderijen of landhuizen met veel details van vroeger en veelal kleinschalig. Dit type accommodatie heet een casa rural, letterlijk vertaald landhuis. Deze accommodaties bieden logies en ontbijt en vaak ook een voortreffelijke keuken. Zeker bij de wat afgelegen accommodaties zorgen we er voor dat de casa rural beschikt over een zwembad en een restaurant.

Accommodatie in Galicië

Accommodatie aan de Galicische kust

De hotels, hotelletjes of vakantiehuizen aan de kust varieëren van kleinschalige bed and breakfast tot de wat luxere hotels. Direct, of op loopafstand van het strand of aan de boulevard. Mooie, comfortabele accommodaties voor romantisch met zijn tweeën of voor een leuke strandvakantie in Galicië met de kids.

Aanbod
De accommodaties worden aangeboden bij onze rondreizen door Galicië en lenen zich uitstekend voor een mooie combinatie van kust en binnenland en luxe en wat minder luxe. Voor een rondreis op maat nemen we graag eerst je wensen met je door.

Bekijk de rondreizen

Paradores van Galicië

Voor de liefhebbers van echte luxe en comfort in een historische entourage biedt Galicië maar liefst 12 Paradores op de meest fantastische plekken.

Alle Paradores van Galicië

Accommdatie in Galicië aan de kust