Accommodatie in Galicië

Accommodatie in Galicië2024-06-09T11:47:53+02:00

Sfeervolle hotels in Galicië

Een kleinschalig hotelletje, een stijlvol landhuis of een leuk huttenhotel. Al onze accommodaties in Galicië zijn met zorg en aandacht gekozen. Comfortabele plekken waar het je aan niets ontbreekt met een prachtig zicht op de kust, het bos of in een historisch centrum.

Een casa rural of luxe Parador hotel

Een fijn hotel is voor iedereen anders. Daarom bieden we een verblijf in een kleinschalige landelijke hotels (een casa rural) maar ook een lekker luxe Spa-hotel of één van de Paradores in Galicië.

Wat is een casa rural?

Appartement of  huttenhotel in Galicië?

Een comfortabel appartement, bijzonder overnachten in een bungalow op palen of in een eco-geörienteerd huttencomplex … Alles is mogelijk.

Hotels in Galicië op maat

Alle accommodaties lenen zich uitstekend voor een mooie combinatie van kust en binnenland, cultuur, natuur en slenteren door een stad.

Landelijke accommodatie in Galicië

Landelijke accommodaties

Het aanbod landelijke hotelletjes in Galicië is groot. Prachtig verbouwde boerderijen of landhuizen met veel details van vroeger en veelal kleinschalig. Dit type accommodatie heet een casa rural, letterlijk vertaald landhuis. Deze accommodaties bieden logies en ontbijt en vaak ook een voortreffelijke keuken.

Zeker bij de wat afgelegen accommodaties zorgen we er voor dat de casa rural beschikt over een zwembad en een restaurant.

Aan de kust

Voor de bestemmingen aan de kust van Galicië bieden we accommodatie direct aan, of op loopafstand van het strand. Voor romantisch met zijn tweeën of met het hele gezin.

Luxe en comfort in de Paradores

Alles in, aan en om een Parador is prachtig. Vaak is de ligging uniek en de entourage en het interieur stralen luxe en comfort uit. Een Parador hotel is nagenoeg altijd gevestigd in een voormalig kasteel, paleis, klooster of ander historisch pand. Het zijn staatshotels en de Paradores in Galicië hebben bovendien een fantastische keuken.

Ga naar de bovenkant