Accommodatie in Galicië

Accommodatie in Galicië2020-01-25T09:01:46+02:00

Accommodaties in Galicië

Bij een mooie rondreis hoort een mooie accommodatie. Je wilt immers ´s avonds heerlijk nagenieten met een drankje en een heerlijk gerecht. Een comfortabele plek waar het je aan niets ontbreekt met een prachtig uitzicht op de kust, het bos of een historisch centrum.

Landelijk en kleinschalig

Onze met zorg gekozen accommodaties in Galicië varieëren in uitstraling en in thema maar één ding hebben ze allemaal gemeen; ze zijn charmant en kleinschalig.

Ruraal en authentiek
Het aanbod landelijke hotelletjes in Galicië is groot. Prachtig verbouwde boerderijen of landhuizen met veel details van vroeger en veelal kleinschalig. Dit type accommodatie heet een casa rural, letterlijk vertaald landhuis. Deze accommodaties bieden logies en ontbijt en vaak ook een voortreffelijke keuken. Zeker bij de wat afgelegen accommodaties zorgen we er voor dat de casa rural beschikt over een zwembad en een restaurant.

Accommodatie in Galicië

Accommodatie aan de Galicische kust

De hotels, hotelletjes of vakantiehuizen aan de kust varieëren van heel kleinschalig tot de wat grotere hotels. Direct aan het strand of aan de boulevard of op loopafstand. Een ruime keuze uit comfortabele accommodaties voor romantisch met zijn tweeën of met de kids.

Aanbod
De accommodaties maken deel uit van onze rondreizen lenen zich uitstekend voor een mooie combinatie van kust en binnenland en luxe en wat minder luxe. Voor een rondreis op maat informeren we eerst naar je wensen en nemen we de mogelijkheden door.

Accommdatie in Galicië aan de kust