Charmant landhuis in Muxia

Bij een mooie rondreis door Galicië hoort een mooie accommodatie. Zoals dit charmante landhuis in Muxia, een toplocatie in een landelijke omgeving, dichtbij de hoogtepunten van de Costa da Morte in de provincie A Coruña. In een groene, rustige sfeer met een heerlijk zwembad en waar zalig gekookt wordt.

  • Parkeergelegenheid
  • Zwembad met ligstoelen
  • Grote tuin met speeltuintje en barbecue
  • WiFi
  • Goede keuken
Accommodatie Dodenkust Galicië

Authentiek en kleinschalig landhuis

Dit leuke landhuis in Muxia is een verbouwde boerderij met heel veel charme. Mooie details van het vroegere boerenleven in Galicië, veel natuursteen en kunstig houtwerk.

Maar ook een modern tintje zoals de serre met glas of het fijne zwembad.

Landelijke accommodatie in Galicië

Landelijk hotelletje Muxia

Het landhuis beschikt over 9 tweepersoonskamers met eigen badkamers. De kamers zijn ruim en authentiek ingericht.

Keuken
Er is een goed verzorgd ontbijtbuffet met vers vruchtensap, huisgemaakte banket en mermelades. Allemaal geserveerd in de gezellige eetzaal. Eén van de pluspunten van deze landelijke accommodatie in Galicië is de keuken. Je kunt hier heerlijk genieten van de eerlijke Galicische keuken in de vorm van een diner of kleine gerechten.

De omgeving

De accommodatie ligt in een gehuchtje waar niet veel vertier is. Maar in de directe omgeving kun je volop genieten van de charmes van Galicië want deze accommodatie ligt in de Costa da Morte.

Met de auto ben je binnen 20 minuten in Muxia en het bijzondere Heiligdom A Virxe da Barca, de Fervenza do Ézaro (één van de mooiste watervallen van Galicië) of op het heerlijke strand van Lires.

En natuurlijk Finisterre, waar je met zonsondergang wilt zijn om te ontdekken waarom men vroeger dacht dat hier het einde van de wereld was.

Sfeerbeelden

Verblijven in dit charmante landhuis in Muxia

Een verblijf in deze prachtige landelijke accommodatie wordt aangeboden bij:

Onze mening over deze landelijke accommodatie in Galicië

Als je wilt kennismaken met rural Galicië, de typische Galicische gastvrijheid en wilt genieten van de Costa da Morte is dit de juiste plek!