Eilanden bij Galicië

Een beetje Carribean in Europa

/Eilanden bij Galicië
Eilanden bij Galicië2018-12-28T17:05:59+00:00

De Canarische Eilanden, Ibiza, Mallorca, wie kent ze niet? We zijn er er geweest of hebben er over gehoord. Maar de eilanden bij Galicië, die kent bijna niemand. En dat terwijl er voor de kust van Galicië in de Atlantische Oceaan, een stel geweldig mooie eilanden liggen. Las Islas Atlanticas of La Isla de Arosa zijn eilanden waar je naar toe gaat om te ontspannen, te zonnen, te wandelen of een kano te huren. 

Tropische sferen op de eilanden bij Galicië

Je hoeft niet ver te reizen om je in Tropische sferen te wanen. Dat hebben we hier ook, bijvoorbeeld op de Cíes Eilanden voor de kust van Vigo. Veel natuurschoon, beschermde gebieden en leuke vissershavens. Er is niet altijd een brug naar een eiland maar het boottochtje er naar toe is al leuk. Deze tochtjes zijn ook spannend voor de kids omdat er vaak dolfijnen meezwemmen met de boot.

Natuurschoon en zennen

De eilanden bij Galicië zijn geen geen party-eilanden waar je bekende dj´s kunt verwachten. Maar wat dan wel? Veel natuurschoon, ruimte en stilte. Ze zijn niet volgebouwd met hotels en appartementen. De flora en fauna wordt goed bewaakt op de meeste eilanden dus je ziet geen er wirwar aan hotels en appartementen. Gelukkig.

Volg Ontdek Galicië op:

Vraagje? Whatsapp ons!