Reistips Galicië

Zo veel waardevolle reistips voor Galicië bij elkaar vind je alleen bij de Galicië specialist! Meer dan 50 hebben we er inmiddels voor je verzameld. Van onze vele roadtrips door Galicië hebben we mooie verslagen gemaakt.

Reistips Noord-Spanje

In oktober 2022 maakten we een rondreis door Noord-Spanje. Alles wat we daar ontdekten hebben we ook voor je op een rijtje gezet.

50 Reistips voor Galicië

Tips voor je vakantie in Galicië

De reistips voor Galicië zijn vooral leuk als je echt geen idee hebt wat je kunt verwachten in deze parel in Noord-Spanje. Want Galicië is natuurlijk meer dan pelgrimstochten naar Santiago de Compostela of de hórreos van Combarro. Er is hier zo vreselijk veel te ontdekken!

Een rondreis in Galicië

Deze tips zijn maar een greep uit alles wat Galicië en de rest van Noord-Spanje te bieden hebben. Als we jouw rondreis mogen verzorgen ontvang je alle waardevolle tips in een mooi roadbook!

Vakantie of rondreis in Galicië

Mis geen Galicië tips!

Wil je de eerste zijn die op de hoogte is van nieuwe tips en rondreizen door Galicië en zeer binnenkort meerdere delen van Noord-Spanje. Vul dan even je naam en emailadres in en ontvang gelijk het E-book Galicisch voor op vakantie!

Galicisch voor op vakantie, E-book