Met welke vakantiereis wil jij Galicië ontdekken?

Met de auto, in een mooie camper, lekker wandelen of varen langs de kust. Je kunt Galicië op veel manieren ontdekken en er van genieten. Dat hebben wij de afgelopen jaren ook gedaan en daarom vind je bij ons een veelzijdig aanbod aan vakantiereizen voor Galicië. 

Vakantie reizen naar Galicië

Een rondreis met de auto of met de camper door Galicië?

Met de auto langs de mooiste plekken in Galicië. Bekend en onbekend, in het binnenland of aan de kust. Routes en bezienswaardigheden hebben we al voor je ontdekt en waardevolle tips krijg je mee. Je kunt rekenen op fijne accommodaties of je eigen accommodatie meenemen en een vakantiereis door Galicië maken met een camper.

Wandelen of varen?

In de voetsporen van een pelgrim of een mooie wandel- en cultuurvakantie, wij organiseren het voor je!
Ben je liever op het water? Maak dan een prachtige zeiltocht langs de Galicische kust en de eilanden of leuke boottochten.

Vakantie reizen naar Galicië

Autovakanties

Heerlijke rondreizen langs het beste van Galicië.

Camperhuur Galicië, een alkoof voor de hele familie

Galicië met de camper

Mooi uitgeruste campers voor een vrije vakantie.


Varen & Zeilen

Zeil de camino en unieke boottochten langs de kust van Galicië.

Wandelen in Galicië

Wandelen in Galicië

Wandelvakanties,  pelgrimsroutes en Spaans op de camino.

Klanten vertellen …

Reviews van klanten Ontdek Galicië

Familie van Diepen, rondreis op maat augustus 2021

”We hebben onze zomervakantie in Galicië georganiseerd via Bianca en het team. Het was geweldig. Van begin tot eind was hun ondersteuning bij het plannen, boeken en verlenen van service (altijd beschikbaar op WhatsApp of mobiel) tijdens de reis geweldig. Ze houden bij het plannen rekening met persoonlijke omstandigheden (we waren op reis met drie kleine kinderen) en boekten de accommodaties die bij onze situatie pasten.

Voor vertrek kregen we een gepersonaliseerd roadbook vol met dingen om te zien en te doen in de omgeving. Ik kan het ten zeerste aanbevelen om hun diensten te gebruiken en dit minder toeristische deel van Spanje te bezoeken!”.

Roel van Diepen

Reviews van klanten Ontdek Galicië

Groep Aart Roelofsen, wandelvakantie juli 2021

”Wij hebben met een groep van zes 11 dagen getoerd langs Tui, Muxía en Cambados. Heel leuk. Goed georganiseerd, prachtige overnachtingsplaatsen, leuke suggesties voor wandelingen.

Galicië is zeker een streek om naar terug te gaan. En de betrokkenheid van Bianca tijdens de reis (ook ivm Covid maatregelen) was heel prettig. Kortom, wij zijn heel enthousiast over Galicië en over Ontdek Galicië.”

Aart Roelofsen

Reviews van klanten Ontdek Galicië

Familie Doornebosch- van Eeghem, rondreis op maat augustus 2021

”Net terug van een heerlijke 10 daagse rondreis door Galicië, georganiseerd door ontdek Galicië. Een prachtige reis was het! Mooie natuur, heerlijke temperaturen, lekker eten, prachtige accommodaties. Alles van tevoren perfect geregeld door Bianca.

Al onze wensen betreft uitstapjes en accommodaties konden we goed bespreken, veel goede adviezen gekregen, korte lijnen voor tussentijds overleg. Paar weken voor vertrek mooi uitgewerkt roadbook ontvangen, met oa highlights en nuttige tips. Kortom “ ontdek Galicië “ , een absolute aanrader voor wie Galicië wil ontdekken”.

Lien van Eeghem

Galicisch voor op vakantie, E-book

Nieuwe vakantiereizen en meer 

Vul je naam en emailadres in, dan mis je niets en je ontvangt gelijk het E-book Galicisch voor op vakantie!